Victor Thruster Ryuga Metallic

Victor Thruster Ryuga Metallic

Superior Victor badmintonracket, som ger dominerande kraft och perfekt kontroll på badmintonbanan! Perfekt för den erfarne spelaren som inte kompromissar!

Explosiv kraft – Victor Thruster Ryuga Metallic
Vill du dominera badmintonbanan? Då är det här badmintonracketen du saknar! Med kombinationen av material, teknologier och specifikationer levererar den dominerande kraft på banan! Den har specifikationer på en huvudtung balans, styv flexibilitet, en vikt på cirka 83 gram och 76 hål, och har följande material och teknologier inkorporerade.

Power Box är teknologin bakom den lådformade ramen, som ger överlägsen stabilitet och minskar vridning i ramen. Detta säkerställer dominerande kraft!

High Resilience Modulus Graphite är materialet som används både i ramen och skaftet. Detta material är extremt lätt och starkt.

Pyrofil är en unik, högpresterande och ultralätt japansk kol. Detta material används i skaftet för att säkerställa bästa prestanda och främja kontroll.

6.8 Shaft är teknologin bakom skaftets konstruktion. Detta resulterar i en aerodynamisk och tunn skaft.

Hard Cored Technology är den unika flerskiktskolkonstruktionen som används för ramen. Detta förbättrar prestanda och känsla avsevärt.

Metallic Carbon Fiber är materialet som kombinerar ett tunt metallark med starkt kolfibermaterial. Detta unika material är inkorporerat i ramen för att främja kraftöverföring i din smash.

Dominera badmintonbanan – köp detta badmintonracket idag!
Levereras med fabrikssträngning. Vi rekommenderar dock att du köper professionell strängning separat.

Expert rådgivning: För detta racket rekommenderar vi strängning med Ashaway Zymax 68 TX och en hårdhet på 10,5 kg.

Levereras utan fodral!

Läs mer om Victor Thruster Ryuga Metallic

Victor Thruster Ryuga Metallic

Badminton racket

Hitta Victor Thruster Ryuga Metallic även hos:






Rulla till toppen