Yonex Astrox 88 S Game Silver/Black

Yonex Astrox 88 S Game Silver/Black

Senaste utgåvan av den hyllade Astrox 88 S Game har landat! Perfekt för dig som är en lättövad eller hobbydubbelspelare som vill storma nätet!

Dominerande nätspel – Yonex Astrox 88 S Game Silver/Black
Är ditt mål att dominera nätspel? Då är Yonex Astrox 88 S Game precis racketen för dig. Denna badmintonracket är specifikt utvecklad för den något erfarna dubbelspelaren som vill styra spelet med kraftfulla attacker vid nätet! Den har en kombination av 76 hål, medium flexibilitet, ett högt balanspunkt och en skaft som är 5mm längre. Detta, kombinerat med överlägsna teknologier och material, säkerställer dig oöverträffad kraft vid nätet!

2G-Nanomesh Neo är materialet som används i skaftet, karaktäriserat av dess snabba flex och exceptionella snapback. Detta maximerar kraften i dina slag.

Super Slim Shaft är den tunna skaftdesignen som minskar luftmotståndet och säkerställer en överlägsen känsla.

Rotational Generator System är den innovativa viktfördelningsteknologin som garanterar smidiga övergångar från kraftfulla slag till snabba attacker.

AERO + BOX Frame är teknologin som kombinerar två olika ramdesigner för att säkerställa en överlägsen känsla och utmärkt aerodynamik.

Isometric är den erkända ramteknologin som avsevärt utvidgar sweet spot.

Energy Boost Cap PLUS är ’capet’ som säkerställer extraordinär flexibilitet och stabilitet i skaftet.

Power Assist Bumper är den wolfram-infunderade nylon ’bumper’. Denna unika ’bumper’ säkerställer en överlägsen kraftöverföring.

Ta ledningen på badmintonbanan – köp denna Yonex badmintonracket!
Levereras med fabrikssträngar. Vi rekommenderar att köpa professionell strängning så racketen är redo att användas direkt från starten.

Experttips: För denna racket rekommenderar vi strängning med Ashaway Zymax 68 TX och en spänning på 10,5 kg.

Levereras utan fodral.

Läs mer om Yonex Astrox 88 S Game Silver/Black

Yonex Astrox 88 S Game Silver/Black

Badminton racket

Hitta Yonex Astrox 88 S Game Silver/Black även hos:






Rulla till toppen