Victor Thruster Ryuga II Pro

Victor Thruster Ryuga II Pro

Dominerande Victor badmintonracket som inte kompromissar med något! Perfekt för den erfarna badmintonspelaren som inte vill kompromissa med kraft!

Explosiv kraft – Victor Thruster Ryuga II Pro
Victor sätter standarden för snabba och explosiva attacker med denna Thruster Ryuga II Pro. Den kombinerar de bästa egenskaperna från TK-Ryuga II med den nya Power Ring Pro-teknologin och mycket mer! Det är det perfekta badmintonracket för dig, en erfaren och ”krafthungrig” badmintonspelare. Detta beror på kombinationen av material, teknologier och specifikationer. Den har ett styvt skaft, 76 hål, en hög balanspunkt och följande teknologier och material är inkorporerade!

Power Box är teknologin som används för ramdesignen. Detta resulterar i en ”lådram” som har överlägsen torsionsstabilitet för mer explosiv kraft.

Hard Cored Technology är ramens flerskiktskonstruktion, som förbättrar racketens prestanda och känsla.

High Resilience Modulus Graphite är materialet som används i både ramen och skaftet. Detta material är både lätt och starkt.

Pyrofil är det högpresterande och ultralätta japanska kol som används i skaftet. Detta säkerställer överlägsen prestanda och kontroll.

6.6 Shaft är den tunna skaftdesignen som är extremt aerodynamisk. Detta säkerställer en snabb racketföring.

WES 2.0 är den unika skaftkonstruktionen som säkerställer att skaftet böjs snabbt. Detta främjar kraftöverföringen avsevärt.

Power Ring Pro är teknologin som i kombination med Free Core säkerställer en suverän elasticitet och att skaftet kan röra sig mer fritt. Detta resulterar i mer smidiga och kraftfulla slag.

Dominera badmintonbanan – köp denna Victor badmintonracket!
LEVERERAS UTAN STRÄNGAR. Vi rekommenderar att köpa en professionell strängning så att racketen är 100% redo från starten.

Experttips: För detta racket rekommenderar vi en strängning med Ashaway Zymax 68 TX och 10,5 kg i hårdhet.

Levereras utan fodral.

Läs mer om Victor Thruster Ryuga II Pro

Victor Thruster Ryuga II Pro

Badminton racket

Hitta Victor Thruster Ryuga II Pro även hos:






Rulla till toppen