Head Graphene 360+ Gravity S

Head Graphene 360+ Gravity S

Denna tennisracket är lätt, har ett fantastiskt sweetsport och är full av coola tekniker.

Cool design, fantastiska tekniker och mer – Head Graphene 360+ Gravity S.

Denna tennisracket från Head har en matchvikt på 285 gram och ett blad som är 104″ brett. Den större formen förstorar tennisracketens sweet spot, vilket ökar chansen för en ett bra slag. Dessutom är Gravity S en racket som ökar både kraften och kontrollen.

Denna tennisracket är tillverkad av kvalitetsmaterial och Head har tillverkat ett brett utbud av överlägsen teknik i denna tennisracket;

 Graphene 360+ är en teknik där innovativa spiral-grafitfibrer används i racketramen vilket ger ramen förbättrad flex, bättre bollkänsla och energi!

Sweet Zone är tekniken som förstorar sweet spotet med hjälp av den runda och förstorade formen och den breda strängsektionen.

Flex Groove är tekniken som innehåller ett djupare flexspår, vilket förbättrar bollkänslan!

Elliptical Beam är tekniken som innehåller ett elliptiskt tvärsnitt, vilket förbättrar tennisracketens flexibilitet och bollkänsla!

Slutligen har Head lagt stor vikt vid designaspekten, vilket har resulterat i en djärv flipdesign. Denna flipdesign innebär att å ena sidan används en gulgrön gradering och en blåviolett gradering på andra sidan.

Denna fantastiska tennisracket kan köpas idag – till ett bra pris!

Kommer med strängar Vi rekommenderar dock att du köper en professionell strängning för ENDAST 299 SEK – så att din tennisracket är 100% redo från början!

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Dessutom levereras denna tennisracket utan fodral!

Färg: Svart, gulgrön gradering och blåviolett gradering!

Läs mer om Head Graphene 360+ Gravity S

Head Graphene 360+ Gravity S

Tennis racket

Hitta Head Graphene 360+ Gravity S även hos:






Rulla till toppen