Babolat Evo Drive Lite White

Babolat Evo Drive Lite White

Lätt, manövrerbar och bekväm Babolat tennissracket! Perfekt för junioren som ska över till sin första ”vuxenracket” eller nybörjaren, den lite mer erfarna spelaren eller motionären som är på jakt efter en lätt racket!

Lätt och manövrerbar – Babolat Evo Drive Lite White
Denna tennissracket är perfekt för dig som är nybörjare, lite mer erfaren eller motionär. Den är också bra för juniorspelaren som ska över till sin första ”vuxenracket”. Den har en kombination av ett 104″ huvud, en vikt på 255 gram utan strängar (+/-7g), en låg balanspunkt på 320 mm utan strängar och ett 16×17 strängmönster. Dessutom är den tillverkad av kvalitetsmaterial med bra teknologier!

ELLIPTIC FRAME är designteknologin som används för ramkonstruktionen. Denna teknologi säkerställer optimal stabilitet, styrka och styvhet samt främjar kraftöverföringen.

SWX EVO FEEL är vibrationsdämpningsteknologin som är placerad i tre nyckelpunkter på racketen. Detta säkerställer en överlägsen spelkomfort.

WOOFER SYSTEM är teknologin som förbättrar strängresponsen för att förlänga kontakttiden med bollen för bättre kontroll.

Upplev dess prestanda – köp denna Babolat tennissracket!
OBS: Levereras med fabrikssträngning – Vi rekommenderar dock att du köper en professionell strängning!

Expert rådgivning: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Babolat RPM Blast och 24 kg.

Dessutom levereras den utan fodral!

Läs mer om Babolat Evo Drive Lite White

Babolat Evo Drive Lite White

Tennis racket

Hitta Babolat Evo Drive Lite White även hos:






Rulla till toppen