Forza HT Power 36 Pro S

Forza HT Power 36 Pro S

Forza HT Power 36 Pro S är en badmintonracket designad för den ambitiösa spelaren. Racketen är utvecklad med målet att nå nya höjder i ditt spel!


Slag, Kraft & Precision – Forza HT Power 36 Pro S

Denna badmintonracket från High Tension Power-serien är en högkvalitetsracket. Dess huvudtunga balanspunkt gör att racketen optimerar kraften som genereras vid slaget. Det är ett perfekt val för den seriösa badmintonspelaren som vill maximera både slag, kraft och precision. Med en huvudtung balanspunkt optimerar Forza HT Power 36 Pro S den kraft du kan generera från racketen. Kombinerat med det styva skaftet är denna racket det perfekta valet för tekniskt skickliga spelare som söker maximal kraft och precision.

Power Frame designen är integrerad i badmintonracketen och hjälper till att utnyttja din slagkraft och precision. Power Frame optimerar dina slag och säkerställer att du får maximal kraft och noggrannhet i dina slag på banan.

Carbon Nano Tubes är en teknik som används i racketen för att förbättra styrka och flexibilitet på banan. Teknologin garanterar en hållbar och lätt racket med ökad slagkraft och prestanda.

Ultra High Modulus Graphite är en avancerad grafit som förstärker badmintonracketens totala prestanda. Denna grafit ger god stabilitet och styrka samtidigt som racketen är lätt. Detta ökar precisionen och optimerar

slagen på banan.

Utnyttja din fulla potential med Forza HT Power 36 Pro S

Levereras med strängar.

Levereras utan fodral.

Läs mer om Forza HT Power 36 Pro S

Forza HT Power 36 Pro S

Badminton racket

Hitta Forza HT Power 36 Pro S även hos:






Rulla till toppen