Forza HT Power 36 Master S

Forza HT Power 36 Master S

Forza HT Power 36 Master S är en topp badmintonracket från Forza, som passar den erfarna badmintonspelaren som vill ta sitt spel till nästa nivå.


Kraft och Precision – Forza HT Power 36 Master S

Forza HT Power 36 Master S är en badmintonracket som ger optimal kontroll, precision och hastighet. Racketen har 92 strängar, med 2 extra strängar som korsar varandra. Detta bidrar till att racketen är mycket stabil på banan.


Power Frame designen har använts för att utveckla denna badmintonracket, för att optimera dina slag på banan. Detta ger dig en kraftfullare och mer precis träff.


Carbon Nano Tubes är en teknik som används i racketen för att optimera styrka och flexibilitet. Detta säkerställer hållbarhet, lätt vikt och bättre slagkraft.


Ultra High Modulus Graphite är en avancerad grafit som förbättrar badmintonracketens prestanda. Detta gör att racketen har god stabilitet, styrka och låg vikt. Det ger mer precision på banan, vilket hjälper till att optimera dina slag.


Ta mer kontroll på banan – Köp Forza HT Power 36 Master S

Levereras med fabrikssträngning. Vi rekommenderar dock alltid att använda en professionell strängning, eftersom det är mycket bättre än de fabrikssträngar som sitter på badmintonracketen.


Expertrekommendation: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Ashaway Zymax 68 TX och 10,5 kg i hårdhet.


Levereras utan fodral.

Läs mer om Forza HT Power 36 Master S

Forza HT Power 36 Master S

Badminton racket

Hitta Forza HT Power 36 Master S även hos:






Rulla till toppen