Wilson Blade LS V3

Wilson Blade LS V3

Den populära Wilson Blade serien har fått en V3 uppdatering – och detta är den lättaste padelracket i serien! Perfekt för padelspelaren som letar efter en lätt racket med överlägsen kraft och känsla!

Lätt, kraftfull och massor av känsla – Wilson Blade LS V3
Detta Blade padelracket är perfekt för dig som letar efter lätthet, manövrerbarhet och ”ansträngningslös kraft”! Den har en droppform, en medel balanspunkt på 260 mm, en mjuk kärna och väger ca 355 gram. Detta i kombination med materialen och teknologierna resulterar i en manövrerbar racket med överlägsen kraft och känsla. Det är dessutom perfekt för spelare på lätt avancerad, motions- eller avancerad nivå.

Fiberglass Weave är det vävda glasfibermaterialet som används för både ramkonstruktionen och ytan. Detta material säkerställer en överlägsen och förlåtande prestanda.

Spin Surface är den mönstrade ytan som genererar massor av spin.

Duo Grid Pattern är det innovativa hålmönstret där hålen är större högst upp i hålmönstret för explosiv kraft i offensiva slag, medan de är mindre längre ner i ytmönstret, vilket säkerställer bättre kontroll och spin i defensiva slag och volleys.

Sharp Hole Technology är teknologin bakom borrningen av hålmönstret. Detta säkerställer ett överlägset ”grepp” på bollen för ännu mer känsla och spin.

Soft EVA ECO Foam är det biobaserade och mjuka materialet som används för kärnan. Detta säkerställer en bra känsla och överlägsen bollkontroll.

Ta banan med storm – köp denna Wilson padelracket!
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Wilson Blade LS V3

Wilson Blade LS V3

Padel racket

Hitta Wilson Blade LS V3 även hos:






Rulla till toppen