Head Gravity Team 2024 (PRE-ORDER)

Head Gravity Team 2024 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAD LEVERANSDATUM 05/09!

Efterföljaren till det populära Gravity Elite padelracket är här – Head Gravity Team 2024! Det är det perfekta racket för motionären som vill ha mycket kontroll!

Överlägsen kontroll – Head Gravity Team 2024
Detta nya Team-racket ersätter Gravity Elite i den populära Head Gravity-serien! Det är det perfekta padelracket för motionären som vill kontrollera padelbanan. Racket har dessutom fått en uppgradering jämfört med föregångaren – det har en 5 mm lägre balanspunkt, väger 5 gram mer och är fullspäckat med utmärkta teknologier. Detta har resulterat i ett racket med kombinationen av ett runt huvud, en medel balanspunkt på 265 mm, en vikt på 360 gram och en kontrollkärna med en stor sweetspot!

Control Foam är kontrollkärnan som är full av kontroll, precision och bollutgång. Denna kärna säkerställer också en stor sweetspot.

Auxetic 2.0 är teknologin som finns både i bron och i greppet. Detta ger en mer reaktiv prestanda, blixtsnabb respons och exakt feedback.

Graphene Inside är de grafitfibrer som är strategiskt placerade i ramen. Detta stabiliserar ramen och säkerställer en utmärkt energitransfer.

Tailored Frame är teknologin där ramkonstruktionen är designad för att ge maximal kontroll.

Smart Bridge är den innovativa brokonstruktionen som ytterligare främjar kontrollen.

Slutligen har racket en Soft Butt Cap, som reducerar oönskade vibrationer.

Ta kontrollen – köp detta Head padelracket!
OBS: Levereras utan fodral

Läs mer om Head Gravity Team 2024 (PRE-ORDER)

Head Gravity Team 2024 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Head Gravity Team 2024 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen