Wilson Blade V3

Wilson Blade V3

Den populära Blade padelracket har fått en V3-uppdatering – och den sviker inte! Nu med mer kraft, stabilitet och känsla. Perfekt för den erfarna padelspelaren som inte kompromissar!

Mycket kraft och känsla – Wilson Blade V3
Wilson Blade Pro är tillbaka i version 3 – och den lever upp till alla förväntningar! Den har en droppform, en hög balanspunkt på 267 mm, en hård kärna och en vikt på ca 365 gram. Dessa specifikationer i kombination med materialen och teknologierna resulterar i en padelracket som har den perfekta blandningen av kraft, respons och känsla!

Carbon Fiberglass Composite är kombinationen av kolfiber och glasfiber som används för ytan. Detta resulterar i en yta med god elasticitet, känsla och kraft.

Spin Surface är ytmönstret som säkerställer överlägset spinpotential.

Duo Grid Pattern är det innovativa hålmönstret där hålens diameter är större i toppen medan diametern är mindre längst ner i hålmönstret. Detta resulterar i en suverän kraft i offensiva slag och mer kontroll och spin i defensiva slag och volleys.

Sharp Hole Technology är den avancerade borrningsprocessen som säkerställer utmärkt grepp på bollen.

C2 Tubular Construction är ramkonstruktionen som är konstruerad med precision. Detta resulterar i en hållbar ramkonstruktion som ger mer kontroll och känsla – även vid slag utanför sweetspot.

Anti-Fragile Edge är förstärkningen av ramkanten som förbättrar hållbarheten.

Firm EVA Foam är högdensitets-EVA som används för kärnan. Detta säkerställer solida, skarpa och kraftfulla slag.

Ta padelbanan med storm – köp detta Wilson padelracket nu!
OBS: Levereras utan fodral.

Läs mer om Wilson Blade V3

Wilson Blade V3

Padel racket

Hitta Wilson Blade V3 även hos:






Rulla till toppen