Bullpadel Pearl

Bullpadel Pearl

Här är det – Bea Gonzalez signaturracket! Perfekt för den erfarna och aggressiva spelstilen!

Spela som världsstjärnan – Bullpadel Pearl
Har du sett Bea briljera på padelbanan? Och kanske blivit ett stort fan? Då är detta dam padelracket precis vad du letar efter! Bullpadel signerade Bea Gonzalez i februari 2024 och nu är hennes signaturracket äntligen här! Det är det perfekta racket för den dominerande, erfarna kvinnliga spelaren eller den manliga spelaren som letar efter ett lätt powerracket! Detta beror på kombinationen av dess diamantform, höga balanspunkt, vikt på 355-365 gram samt följande material och teknologier!

Fibrix är hybridmaterialet som används för ytan. Detta material kombinerar X-Glass med kolfiber, vilket resulterar i en elastisk yta med en fantastisk känsla.

3D Grain är det unika ytmönstret som ”biter” i bollen för mer spinn och bollkänsla.

MultiEVA är racketens flerskiktskärna. Denna kärna består av ett yttre lager av högdensitets-EVA och ett inre lager av lågdensitets-EVA. Detta ger dominerande kraft i offensiva slag och utmärkt kontroll i defensiva slag.

CarbonTube är teknologin där ramkonstruktionen är uppbyggd av ett tvåvägs sammanvävt kolfiberrör. Detta ger utmärkt hållbarhet och ramstabilitet.

Air React Channel är den aerodynamiska teknologin där det integreras ett hål på varje sida av bron. Detta resulterar i supersnabb manövrerbarhet.

CustomWeight är viktsystemet som gör det möjligt att justera racketens balans och vikt.

Slutligen är den vibrationsdämpande Vibradrive teknologin integrerad i greppet!

Dominera padelbanan – köp detta Bullpadel padelracket!
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Bullpadel Pearl

Bullpadel Pearl

Padel racket

Hitta Bullpadel Pearl även hos:






Rulla till toppen