Starvie Triton Soft 2025 (PRE-ORDER)

Starvie Triton Soft 2025 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAD LEVERANSDATUM 07/10!

Starvie har gjort det igen! Triton är tillbaka i deras 2025-kollektion! Detta padelracket är perfekt för den erfarna padelspelaren som söker kompromisslös kraft på banan!

Explosiv kraft – Starvie Triton 2025

Letar du efter ett padelracket som levererar kraftfulla slag på banan? Då är Starvie Triton 2025 det perfekta valet! Det har en droppform, hög balanspunkt, mjuk kärna, en styv tvålagersyta och en vikt mellan 355 och 365 gram. Denna kombination ger dig kompromisslös kraft på banan. Det är handgjort i Spanien och fullproppat med kvalitetsmaterial och toppmoderna teknologier!

3K Carbon är materialet som används till tvålagersytan. De två lagren 3K Carbon ger en styv känsla som genererar massor av explosiv kraft i dina slag.

Full Plane Effect är det speciella ytmönstret som förbättrar bollkänslan, precisionen och spin-potentialen.

EVA Soft 30 är det mjuka EVA-materialet som används till kärnan. Denna mjuka kärna har den perfekta balansen mellan kontroll, kraft och bollutsläpp.

Anatomic Bridge Design är den anatomiska brodesignen som förbättrar manövrerbarheten. Dessutom är Star Balance System integrerat i broens ”hjärta”, vilket stabiliserar racketen och säkerställer optimal kraftöverföring.

Longer Handgrip Technology är det 1 cm längre greppet som ger bättre kontroll och manövrerbarhet – särskilt vid tvåhandslag.

Till sist är racket utrustat med Noene Inside-grepp som minskar vibrationer med upp till 96% för att säkerställa maximal komfort under spelet.

Dominera padelbanan – köp detta padelracket!

OBS: Levereras med väska.

Läs mer om Starvie Triton Soft 2025 (PRE-ORDER)

Starvie Triton Soft 2025 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Starvie Triton Soft 2025 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen