Starvie Basalto Soft 2025 (PRE-ORDER)

Starvie Basalto Soft 2025 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAD LEVERANSDATUM 07/10!

Den populära Starvie Basalto Soft är tillbaka i en 2025-version! Handgjord i Spanien, den perfekta kombinationen av kontroll och kraft och mycket mer! Det perfekta padelracket för dig som vill spela med den bästa utrustningen!

Kompromisslös prestanda – Starvie Basalto Soft 2025

Letar du efter ett padelracket som har den perfekta kombinationen av kraft och kontroll? Då är Starvie Basalto Soft 2025 det perfekta valet! Med dess droppformade huvudform, medelbalanspunkt, mjuka kärna, styva yta och vikt på 355–365 gram får du massor av kontroll, kraft och komfort i varje slag. Det är handgjort i Spanien med förstklassiga material och den bästa tekniken för att säkerställa en kompromisslös prestanda.

Basalt + 3K Carbon är materialen som utgör ytan. Kombinationen av detta basaltlager och 3K Carbon-lager resulterar i en styv touch med massor av precision och kraft.

Full Plane Effect är det avancerade ytmönstret som förbättrar bollkontakten och ökar spinnpotentialen för mer precisa slag.

Soft 30 EVA är racketens mjuka EVA-kärna som ger god bollkänsla, kontroll, bollutgång och komfort, samtidigt som du fortfarande får massor av kraft i dina offensiva slag.

Five Side Tech är teknologin bakom den femsidiga ramen, som förbättrar aerodynamiken och ger extra stabilitet i dina slag.

Star Balance är den stjärnformade bron som säkerställer optimal balans och stabilitet, vilket ger bättre kraftöverföring i varje slag.

Slutligen kommer racket med ett Noene Inside grepp som minskar oönskade vibrationer med upp till 96%.

Upplev dess fantastiska prestanda – köp detta padelracket idag!

OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Starvie Basalto Soft 2025 (PRE-ORDER)

Starvie Basalto Soft 2025 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Starvie Basalto Soft 2025 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen