Starvie Triton Pro Touch 2025 (PRE-ORDER)

Starvie Triton Pro Touch 2025 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAD LEVERANSDATUM 07/10!

Starvie är tillbaka med ett nytt mästerverk – Triton Pro Touch! Nu med den nya Pro Touch-kärnan som erbjuder den perfekta kombinationen av känsla och kraft! Det perfekta padelracket för dig som vill ha kraftfulla slag och massor av bollkänsla!

Extrem kraft – Starvie Triton Pro Touch 2025

Letar du efter ett padelracket som levererar explosiv kraft på banan – då är Starvie Triton Pro Touch 2025 det rätta valet för dig! Detta racket har en droppform, en hög balanspunkt, en kärna med medeldensitet, en styv tvålagersyta och en vikt på mellan 355 och 365 gram. Med denna kombination av specifikationer är du garanterad kraftfulla och precisa slag på banan. Som alltid är detta racket handgjort i Spanien med de bästa materialen och avancerad teknologi!

3K Carbon utgör grunden för den tvålagers ytan. Detta material ger en styv och hållbar struktur som maximerar kraften i dina slag och ökar precisionen.

Full Plane Effect är det avancerade ytmönstret som förbättrar bollkänslan, precisionen och ökar spin-potentialen.

Pro Touch Core är EVA-kärnan med medeldensitet som erbjuder den perfekta balansen mellan kraft, kontroll, känsla och touch.

Anatomic Bridge Design är den anatomiska brodesignen som ökar manövrerbarheten, medan Star Balance System stabiliserar racketen och garanterar dominerande slag.

Longer Handgrip Technology förlänger greppet med 1 cm, vilket gör racketen extra manövrerbar.

Racketen är också utrustad med ett Noene Inside-grepp som minskar oönskade vibrationer med upp till 96% och garanterar maximal komfort.

Ta din padel till nästa nivå – köp detta padelracket nu!

OBS: Levereras med fodral.

Läs mer om Starvie Triton Pro Touch 2025 (PRE-ORDER)

Starvie Triton Pro Touch 2025 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Starvie Triton Pro Touch 2025 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen