Nox Equation 2025 (PRE-ORDER)

Nox Equation 2025 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAT LEVERANSDATUM 15/10!

Den populära Nox Equation är tillbaka i en 2025-version! Det är det perfekta padelracket för nybörjare, lätt avancerade och motionärer som söker komfort, kontroll och enkel spelbarhet.

Utmärkt prestanda – Nox Equation 2025

Den populära Nox Equation är det perfekta padelracket för nybörjare, lätt avancerade och motionärer! Det är bekvämt och lätt att spela med tack vare dess extremt stora sweetspot, runda huvudform, medelbalanspunkt och en vikt på 360–375 gram. Dessutom har det en flexibel yta och den nya oktagoncapen, som förbättrar greppet och ökar manövrerbarheten!

Fiber Glass 3K är glasfibermaterialet som används för ytan. Detta resulterar i en elastisk yta som ger fantastisk bollkänsla, kontroll och komfort.

Texture 3D är den mönstrade ytstrukturen som förbättrar bollkänslan och ökar spinnpotentialen.

HR3 Black EVA är det mediumdensitets-EVA-material som används i kärnan. Denna kärna har den perfekta kombinationen av komfort, kontroll, output och kraft.

Carbon Frame är teknologin bakom ramkonstruktionen där ramen är uppbyggd av högkvalitativt kolfiber för att säkerställa optimal stabilitet och hållbarhet.

DCS (Dynamic Composite Structure) är teknologin där materialövergången mellan ramen och ytan är 4 cm ned i ytan. Detta ger extra styrka och hållbarhet.

Anti Vibration System (AVS) är de vibrationsdämpande elastomerband som är placerade på varje sida av racket för att minska oönskade vibrationer och förbättra spelkomforten.

Slutligen kommer racketen med Smart Strap systemet, som gör det enkelt att byta bandet.

Upplev kontroll och komfort – köp detta padelracket nu!

OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Nox Equation 2025 (PRE-ORDER)

Nox Equation 2025 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Nox Equation 2025 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen