Starvie Astrum Pro 2025 (PRE-ORDER)

Starvie Astrum Pro 2025 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAD LEVERANSDATUM 07/10!

Den populära Starvie Astrum är tillbaka i en 2025-version – nu med en högdensitetskärna och en dubbellagers 15K-aluminerad kolfiberyta! Det perfekta padelracket för dig som vill ha maximal precision och kontroll utan att kompromissa med kraft!

Kontroll och precision – Starvie Astrum Pro 2025

Vill du ha maximal kontroll på padelbanan? Då är Starvie Astrum Pro 2025 det perfekta valet! Det har ett runt huvud, ett medelbalanspunkt, en flexibel dubbellagers yta, en högdensitetskärna och en vikt på 355-365 gram. Detta säkerställer fantastisk kontroll och precision, medan högdensitetskärnan säkerställer extra kraft i dina slag. Dessutom är det tillverkat på deras fabrik i Spanien och är fullspäckat med de bästa materialen och teknologierna!

15K Aluminised Carbon är det nya aluminerade kolfibermaterialet som används för dubbellagers ytan. Denna flexibla och lätta yta säkerställer en precis och kraftfull känsla och påverkas inte av temperaturförändringar.

Full Plane Effect är det avancerade ytmönstret som förbättrar bollkänslan, ökar spinpotentialen och ger dig full kontroll över dina slag.

Pro 50 EVA är den högdensitets EVA-kärnan som säkerställer maximal kraft och precision i dina slag. Denna kärna ger dig en suverän kombination av kontroll och explosivitet.

Five Sides Tech är teknologin bakom den femsidiga ramstrukturen som förbättrar aerodynamiken och ger extra stabilitet och precision.

Star Balance är den stjärnformade brokonstruktionen som säkerställer optimal balans och stabilitet, så att du kan utföra dina offensiva slag med full precision.

Slutligen, så levereras detta padelracket med Noene Inside, ett vibrationsdämpande grepp utvecklat i samarbete med NOENE®. Detta grepp minskar upp till 96% av de oönskade vibrationerna.

Upplev precisionen – köp detta padelracket idag!

OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Starvie Astrum Pro 2025 (PRE-ORDER)

Starvie Astrum Pro 2025 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Starvie Astrum Pro 2025 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen