Nox TL10 Quantum 12K By Tino Libaak 2025 (PRE-ORDER)

Nox TL10 Quantum 12K By Tino Libaak 2025 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAD LEVERANSDATUM 15/10!

Nox och Tino Libaak har gjort det igen – TL10 Quantum 12K! Det har en omdesignad form och är fullt med ”state-of-the-art” material och teknologier! Det perfekta padelracket för dig som letar efter en allround-racket med överlägsen kraft!

Ultimat prestanda – Nox TL10 Quantum 12K By Tino Libaak 2025

Som en del av Nox 2025-kollektionen har de utvecklat ett padelracket i samarbete med den unga talangen Tino Libaak! Racketen har omdesignats med en dropform, avancerade material och många teknologier. Den har en medelhög balanspunkt, en vikt på 360-375 gram och den nya oktagon-cap, som gör greppet smidigare.

12K Carbon är materialet som används för ytan. Det ger en styv och kraftfull känsla, vilket säkerställer explosiva slag.

Exclusive Spin är den nya ytkonstruktionen som kombinerar en grov textur med ett 3D-hexagonmönster. Denna struktur förbättrar bollkontrollen och ger mycket spin.

HR3 Color EVA är rackets EVA-kärna med hög densitet, vilket säkerställer utmärkt prestanda. Kärnan har samma blå färg som den reaktiva Photochromic Paint, som används på ytan. Detta resulterar i en snygg design.

Carbon Frame är tekniken där högkvalitativt kolfiber används för ramen, vilket säkerställer optimal styvhet och hållbarhet.

DCS (Dynamic Composite Structure) förlänger materialövergången från ramen 4 cm in i ytan, vilket ger ramen extra styrka och hållbarhet.

EOS Flap förbättrar aerodynamiken genom att inkorporera ett hål på båda sidor av brokonstruktionen, vilket ökar manövrerbarheten och slagets hastighet.

Pulse System är tekniken där två elastomerband placeras i brokonstruktionen för att minska oönskade vibrationer och förbättra spelkomforten.

Custom Grip är det innovativa och patenterade greppsystemet som kan anpassas efter dina behov och minskar vibrationer med upp till 29%.

Slutligen har detta racket ett Oversize Grip och Smart Strap systemet, som gör det enkelt att byta remmen.

Dominera banan – köp detta Nox padelracket nu!

OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Nox TL10 Quantum 12K By Tino Libaak 2025 (PRE-ORDER)

Nox TL10 Quantum 12K By Tino Libaak 2025 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Nox TL10 Quantum 12K By Tino Libaak 2025 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen