Nox ML10 Quantum 3K By Miguel Lamperti 2025 (PRE-ORDER)

Nox ML10 Quantum 3K By Miguel Lamperti 2025 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAT LEVERANSDATUM 15/10!

Nox och Miguel Lamperti har återigen skapat ett mästerverk – ML10 Quantum 3K! Detta padelracket är fullspäckat med avancerade teknologier och toppmoderna material! Perfekt för dig som söker maximal kontroll på banan!

Ultimat kontroll – Nox ML10 Quantum 3K By Miguel Lamperti 2025

Nox och Miguel Lamperti har gjort det igen! Som en del av 2025-kollektionen har de utvecklat ML10 Quantum 3K! Det är fullspäckat med innovativa teknologier, toppmoderna material och designat för dig som är en spelare som fokuserar på kontroll. Den har en rund huvudform, en medelbalanspunkt, en vikt på 360-375 gram och den nya octagon cap, som förbättrar greppet och ger dig mer manövrerbarhet på banan.

3K Carbon är materialet som används för ytan. Detta material ger perfekt känsla och kontrollerade, precisa slag.

Exclusive Spin är den nya ytkonstruktionen som kombinerar en grov textur med ett 3D-hexagonmönster i logotypen. Denna struktur ger bättre känsla, bollkontroll och massor av spinn.

HR3 Color EVA är racketens högdensitets röda EVA-kärna, som ger suverän bollkontroll. Kärnan har samma färg som den reaktiva Photochromic Paint, som används på ytan, vilket ger racket en imponerande och cool look.

Carbon Frame är teknologin där ramen är byggd av kvalitetskol för att säkerställa optimal ramstyvhet och hållbarhet.

DCS (Dynamic Composite Structure) är teknologin där materialövergången mellan ramen och ytan förlängs 4 cm in i ytan, vilket ger extra styrka och hållbarhet.

EOS Flap är den aerodynamiska tekniken som förbättrar aerodynamiken med strategiskt placerade hål i brodelen. Detta förbättrar manövrerbarheten och säkerställer snabba slag.

Pulse System är teknologin där två elastomerband placeras i brodelen för att minska oönskade vibrationer och förbättra spelkomforten.

Custom Grip är det innovativa och patenterade greppsystemet som kan anpassas efter dina preferenser och reducerar vibrationer med upp till 29%.

Slutligen har racketen Smart Strap systemet, som gör det enkelt att byta ut remmen.

Ta kontrollen på padelbanan – köp denna Nox padelracket nu!

OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Nox ML10 Quantum 3K By Miguel Lamperti 2025 (PRE-ORDER)

Nox ML10 Quantum 3K By Miguel Lamperti 2025 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Nox ML10 Quantum 3K By Miguel Lamperti 2025 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen