Nox AT10 Genius Attack 12K 2025 (PRE-ORDER)

Nox AT10 Genius Attack 12K 2025 (PRE-ORDER)

OBS: DETTA ÄR EN FÖRBESTÄLLNING. FÖRVÄNTAD LEVERANSDATUM 15/10!

Den explosiva AT10 Genius Attack är tillbaka i 12K-version som en del av Nox 2025-kollektionen. Det perfekta padelracket för dig som vill slå bollarna ur buren med stil!

Explosiv power – Nox AT10 Genius Attack 12K 2025

Som en del av deras 2025-kollektion har Nox utvecklat en 12K version av deras ikoniska Genius Attack padelracket! Detta resulterar i en styvare och mer explosiv känsla jämfört med 18K versionen. I övrigt har racketen samma specifikationer och teknologier som 18K-versionen. Den har samma karakteristiska diamantform, hög balanspunkt, vikt mellan 360-375 gram och den nya oktagonkappan, som förbättrar manövrerbarheten!

12K Carbon är materialet som används för ytan. Detta ger en yta med en styv och explosiv känsla.

Exclusive Spin är den innovativa ytkonstruktionen som kombinerar en grov textur med ett 3D-hexagonmönster i logotypen. Detta ger överlägsen bollkontroll och mycket spinn.

MLD Black EVA är flerskiktskärnan som kombinerar olika densiteter av Black EVA-skum i lager. Detta säkerställer optimal prestanda i defensiva slag och explosiv kraft i offensiva slag.

Carbon Frame är det högkvalitativa kolfiber som används för ramkonstruktionen för att säkerställa optimal ramstyvhet och hållbarhet.

DCS (Dynamic Composite Structure) är teknologin som förlänger materialövergången från ramen 4 cm in i ytan, vilket ger extra styrka och hållbarhet.

EOS Flap är teknologin som optimerar aerodynamiken genom att strategiskt placera hål på båda sidor av bron. Detta förbättrar både manövrerbarheten och slagkraften.

Pulse System är stötabsorberingsteknologin som minskar oönskade vibrationer med hjälp av två elastomerband i bron, vilket förbättrar spelkomforten.

Custom Grip är det innovativa och patenterade greppsystemet som minskar vibrationer med upp till 29% och kan anpassas efter dina personliga preferenser.

Slutligen har detta padelracket ett Oversize Grip som är 10 mm längre, samt Smart Strap systemet som gör det enkelt att byta ut remmen.

Dominera padelbanan – köp detta Nox padelracket!

Expertens råd: Välj 12K versionen över 18K om du vill ha en styvare känsla!


OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Nox AT10 Genius Attack 12K 2025 (PRE-ORDER)

Nox AT10 Genius Attack 12K 2025 (PRE-ORDER)

Padel racket

Hitta Nox AT10 Genius Attack 12K 2025 (PRE-ORDER) även hos:






Rulla till toppen