Head Gravity Pro 2024

Head Gravity Pro 2024

Det populära Head Gravity Pro padelracket är tillbaka – nu med en 5 mm lägre balanspunkt, 5 gram lägre vikt och ny teknologi! Perfekt för den erfarna padelspelaren som vill kontrollera banan!


Ultimat kontroll – Head Gravity Pro 2024
Vill du kontrollera spelet och spelar du padel på en rimlig nivå? Då får du inte missa detta racket i din väska! Det har ett runt huvud, en balanspunkt på 265 mm, en vikt på 365 gram, en kontrollkärna och en stor sweetspot. Detta i kombination med teknologierna och materialen resulterar i ett padelracket som är fullt av kontroll!

Hybrid Woven är hybridmaterialet som används till ytan. Detta material kombinerar kolfiber och glasfiber, vilket ger en överlägsen känsla och mycket kontroll.

Spin Surface är den grova ytan som ger mycket känsla och extrem spinn.

Control Foam är materialet som används till kärnan. Denna kontrollkärna säkerställer en stor sweetspot, överlägsen kontroll och mycket precision och bollutgång.

Auxetic 2.0 är tekniken som finns i både bro och grepp. Detta resulterar i en reaktiv konstruktion som ger snabb och precis återkoppling.

Graphene Inside är de strategiskt placerade grafitfibrerna i ramen. Detta stabiliserar ramen och främjar energiöverföringen.

Tailored Frame är designteknologin som används för rammens konstruktion. Detta säkerställer att racket levererar maximal kontroll.

Smart Bridge är den innovativa brokonstruktionen som ytterligare främjar kontrollen.

Slutligen har racket en Soft Butt Cap, som är extremt vibrationsdämpande.

Få massor av kontroll – köp detta Head padelracket!
OBS: Levereras utan fodral.

Läs mer om Head Gravity Pro 2024

Head Gravity Pro 2024

Padel racket

Hitta Head Gravity Pro 2024 även hos:






Rulla till toppen