Yonex Nanoflare 700 Game Silver/Sky Blue

Yonex Nanoflare 700 Game Silver/Sky Blue

Nanoflare 700 är tillbaka i 2 generationen – nu med en Game-modell! Perfekt för den medelgoda och motionären som vill ha fart i sitt spel!


Mycket fart – Yonex Nanoflare 700 Game Silver/Sky Blue

Yonex Nanoflare 700 Game är perfekt för dig som spelar badminton på medelnivå eller motionärsnivå och vill ha mer fart i ditt spel. Med denna badmintonracket i handen får du djupa och blixtsnabba clears som garanterat kommer att få din motståndare ur balans! Detta är tack vare kombinationen av materialen, teknologierna, det mycket flexibla skaftet, den huvudlätta balansen och de 76 hålen!


Graphite är materialet som används i både ramen och skaftet. Detta säkerställer överlägsen stabilitet och hållbarhet.

Sonic Flare System är tekniken där HM Graphite är inkorporerad i toppen av ramen och Nanocell NEO i botten. Detta främjar ramstabiliteten och säkerställer perfekt bollacceleration.

Servo Filter är den elastiska film som är integrerad mellan grafitfibrerna i ramen. Denna film är utvecklad av Mitsubishi Motors och säkerställer överlägsen vibrationsdämpning, ramflexibilitet och ett överlägset ”snapback-effekt”.

Isometric och Wide Profile Frame är de teknologier som används för rammens design. Detta resulterar i en aerodynamisk ram med en bred profil och ett perfekt sweetspot.

Super Slim Shaft är designtekniken bakom det aerodynamiska och tunna skaftet. Detta tunna skaft säkerställer de bästa förutsättningarna för snabb racketföring.

Slutligen kommer den med Energy Boost Cap PLUS, som markant förbättrar skaftets prestanda.

Ta banan med storm – köp denna Yonex badmintonracket!
Levereras med fabrikssnörning – vi rekommenderar dock att köpa en professionell strängning så att racketen är 100% redo från start.

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Yonex BG80 och 10,5 kg i hårdhet.

Levereras utan fodral.

Läs mer om Yonex Nanoflare 700 Game Silver/Sky Blue

Yonex Nanoflare 700 Game Silver/Sky Blue

Badminton racket

Hitta Yonex Nanoflare 700 Game Silver/Sky Blue även hos:






Rulla till toppen