Bullpadel Vertex 04 25

Bullpadel Vertex 04 25

Vertex 04 är tillbaka i en 2025-version – nu med mer kraft och förbättrad spelkomfort! Det perfekta padelracket för dig som inte vill kompromissa med kraften!


Ultimat kraft – Bullpadel Vertex 04 25
Detta populära Bullpadel padelracket har fått en 2025-uppgradering – nu med ännu mer explosiv kraft och massor av spelkomfort! Det är det perfekta racket för dig som är en erfaren padelspelare och vill dominera banan utan att kompromissa med komforten! Detta tack vare kombinationen av material, teknologier, dess diamantform, höga balanspunkt och en vikt mellan 365 och 375 gram!

MultiEVA är rackets flerskiktskärna som kombinerar ett högdensitets ytterskikt med ett lågdensitets innerskikt. Detta säkerställer massor av kraft i dina offensiva slag och mer bollkontroll och output i dina defensiva slag.

Xtend Carbon 12K är materialet som används till ytan. Detta är ett vävt 12K kolmaterial som är lätt, starkt och ger en suverän känsla.

Topspin är den grova ytkonstruktionen som ökar spinpotentialen.

Carbon Tube är ramkonstruktionen som består av ett tvåvägs vävt kolfiberrör. Detta säkerställer en stabil och slitstark ramkonstruktion.

Curaktiv är teknologin som markant förbättrar ramens styvhet och stabilitet. Detta resulterar i mer explosiv kraft.

Air Power är den aerodynamiska ”luftkanalen” i brodelen, vilket möjliggör snabba och dominerande slag.

Vertex Core är den nya och uppdaterade brokonstruktionen, där minskningen av vibrationer och vridningar i ramen har ökat. Detta resulterar i ännu bättre ramstabilitet jämfört med 2024-modellen.

Vibradrive är elastomerremsan i greppet som dämpar vibrationer och säkerställer en utmärkt spelkomfort.

Ease Vibe är den nya tekniken där fyra stötdämpare är strategiskt placerade i fyra av racketens hål. Detta minskar de oönskade vibrationerna med upp till 49 %.

CustomWeight är viktjusteringssystemet som gör det möjligt att anpassa vikten och balanspunkten efter dina preferenser.

Slutligen kommer racketen med det vibrationsdämpande och ergonomiska Hesacore!

Dominera padelbanan – köp detta Bullpadel padelracket!
OBS: Levereras utan fodral.

Läs mer om Bullpadel Vertex 04 25

Bullpadel Vertex 04 25

Padel racket

Hitta Bullpadel Vertex 04 25 även hos:






Rulla till toppen