Bullpadel Hack 04 Hybrid 25

Bullpadel Hack 04 Hybrid 25

Det populära Hack Hybrid padelracket är tillbaka i 2025-versionen! Nu med mer kontroll, fart och aerodynamik! Perfekt för dig som vill kontrollera padelbanan!


Explosiv kontroll – Bullpadel Hack 04 Hybrid 25
Efter flera års framgång är Hack-serien tillbaka i version 04 – och denna Hybrid gör ingen besviken! Den erbjuder perfekt kontroll utan att kompromissa med kraften! Det är det perfekta padelracket för dig som spelar padel på hög nivå och vill kontrollera padelbanan! Detta är tack vare kombinationen av material, teknologier, hybridform, lågt balanspunkt och en vikt mellan 365 och 375 gram!

MultiEVA är flerskiktskärnan som kombinerar ett högdensitets ytterskikt med ett lågdensitets inre. Detta säkerställer suverän kraft i dina offensiva slag och mer bollkontroll och output i dina defensiva slag.

TriCarbon 18K är materialet som används till ytan. Detta material består av ultralätta kolfiber som strategiskt vävs i tre riktningar. Detta resulterar i en yta med en styv ”touch” och mer effektiv energiöverföring.

Smart Holes är det nya och uppdaterade hålmönstret där hålen har omdesignats och omplacerats för att ge ännu mer kontroll och kraft. Denna teknik förstorar även sweetspoten.

3D Grain är ytstrukturen som ger massor av ”grepp” på bollen för extra spin.

Carbon Tube är tekniken bakom ramkonstruktionen. Ramen består av ett tvåvägs sammanvävt kolfiberrör, vilket ger en stark och stabil ram.

Tricore är den nya och uppdaterade brokonstruktionen, där ”vektorernas” tjocklek har ökat. Detta främjar vibrationsdämpning, stabilitet och kraftöverföring.

Total Channel är den nya tekniken som ökar aerodynamiken. Detta säkerställer dynamisk kraft, kontroll och energitransfer.

Air React Channel är den aerodynamiska ”luftkanalen” i brodelen som säkerställer maximal slaghastighet och manövrerbarhet.

VibraDrive är den vibrationsdämpande elastomerremsan som är placerad i greppet.

Ease Vibe är de vibrationsdämpare som är strategiskt placerade i fyra av racketens hål. Dessa vibrationsdämpare absorberar upp till 49 % av de oönskade vibrationerna som uppstår vid slag.

CustomWeight är viktsystemet som gör det möjligt att anpassa racketens vikt och balanspunkt.

Slutligen levereras racketen med det ergonomiska och vibrationsdämpande Hesacore.

Kontrollera padelbanan – köp detta Bullpadel padelracket!
OBS: Levereras utan fodral.

Läs mer om Bullpadel Hack 04 Hybrid 25

Bullpadel Hack 04 Hybrid 25

Padel racket

Hitta Bullpadel Hack 04 Hybrid 25 även hos:






Rulla till toppen