Bullpadel XPLO Comfort 25

Bullpadel XPLO Comfort 25

Den nya XPLO-serien har anlänt som en del av Bullpadels 2025-kollektion – och denna Comfort-modell gör oss inte besvikna! XPLO Comfort är det perfekta padelracket för dig som vill dominera padelbanan utan att kompromissa med komfort!


Kraft och komfort – Bullpadel XPLO Comfort 25
Detta Bullpadel padelracket är perfekt för dig som vill dominera padelbanan med explosiv kraft, men samtidigt ha mycket spelkomfort. Detta tack vare kombinationen av den förlåtande Fibrix-yta, den nya och innovativa Geometric Shape, det mycket höga balanspunkten och flerlagerskärnan!

Geometric Shape är designteknologin bakom den nya och innovativa huvudformen. Slagytan är utvidgad vid 2 och 10 för att ge ett större kontaktområde, eftersom racket har ett extremt högt balanspunkt och därför är sweetspotet mycket högt på huvudet. Detta resulterar i en oövervinnerlig kraft.

Fibrix är det hybridmaterial som kombinerar glasfiber och kolfiber och som har använts på ytan. Detta resulterar i en förlåtande och bekväm yta som fortfarande levererar mycket kraft.

3D Grain är ytstrukturen som säkerställer en suverän känsla och spin.

Smart Holes är designteknologin bakom hålmönstret. Här är hålen strategiskt placerade för att maximera kraftöverföringen.

MultiEVA är flerlagerskärnan, som har ett inre lager av låg densitet EVA och ett yttre lager av hög densitet EVA. Detta säkerställer mycket bollkontroll och output i försvaret och extrem kraft i offensiven.

Geometric Core är designteknologin bakom brokonstruktionen. Här har bron dubbla diagonala förstärkningar och strukturella förstärkningar för att säkerställa mycket stabilitet, kraft och hastighet.

Hexature är teknologin där ramkonstruktionen är uppbyggd av ett sexkantigt kolfiberrör. Detta ger ramen mer stabilitet och styrka.

Air Power är den aerodynamiska ”kanalen” i bron som säkerställer perfekt aerodynamik för blixtsnabba och kraftfulla slag.

Wave System är teknologin som optimerar både flexibiliteten och styvheten, vilket maximerar energin i varje slag och minskar oönskade vibrationer.

Vibradrive är elastomerbandet som är integrerat i greppet. Detta minskar oönskade vibrationer avsevärt.

Ease Vibe är de strategiskt placerade stötupptagarna som minskar oönskade vibrationer med upp till 49%.

CustomWeight är viktsystemet där du kan justera vikten och balanspunkten.

Dominera padelbanan – köp detta Bullpadel padelracket!
OBS: Levereras utan fodral.

Läs mer om Bullpadel XPLO Comfort 25

Bullpadel XPLO Comfort 25

Padel racket

Hitta Bullpadel XPLO Comfort 25 även hos:






Rulla till toppen