Bullpadel Hack 04 25

Bullpadel Hack 04 25

Paquito Navarros favorit padelracket är tillbaka i 2025-versionen! Nu med mer fart, kraft och aerodynamik! Perfekt för dig som älskar dominerande kraft!


Explosiv kraft – Bullpadel Hack 04 25
Efter flera års framgång är Hack-serien tillbaka i version 04 – nu med ännu mer fart, kraft och dynamisk prestanda. Det är det perfekta Bullpadel padelracket för dig som spelar padel på hög nivå och har en aggressiv och dominerande spelstil! Detta tack vare kombinationen av material, teknologier, diamantform, hög balanspunkt och en vikt mellan 365 och 375 gram!

MultiEVA är flerskiktskärnan som kombinerar olika densiteter av EVA. Kärnan består av ett högdensitets ytterskikt och ett lågdensitets innerskikt, vilket resulterar i en hårdare ’touch’ och kraft i dina offensiva slag och mer bollkontroll och output i dina defensiva slag.

TriCarbon 18K är materialet som används till ytan. Detta material består av ultralätta kolfiberfilament som är vävda i tre strategiska riktningar. Detta resulterar i en styv ’touch’ och en mer effektiv energiöverföring.

Smart Holes är det nya och unika hålmönstret, där hålen har omdesignats och omarrangerats för att ge ännu mer kraft och förstora sweet spot.

3D Grain är ytstrukturen som ger en härlig ’grepp’ på bollen för ännu mer spin.

Carbon Tube är ramkonstruktionen som består av ett tvåvägs sammanvävt kolfiberrör. Detta resulterar i en stark och stabil ramkonstruktion.

Tricore är teknologin bakom den uppdaterade brokonstruktionen. Här har ”vektorernas” tjocklek ökat för att främja vibrationsdämpning, stabilitet och kraftöverföring.

Total Channel är den nya teknologin som förbättrar aerodynamiken markant. Detta resulterar i dynamisk kraft, fart och energiöverföring.

Air React Channel är den aerodynamiska ’luftkanalen’ i brodelen, som säkerställer en överlägsen svinghastighet.

VibraDrive är den vibrationsdämpande teknologin där ett elastomerband är integrerat i greppet.

Ease Vibe är de nya och innovativa vibrationsdämparna som är strategiskt placerade i 4 av racketens hål. Dessa dämpare absorberar upp till 49 % av vibrationerna vid slag.

CustomWeight är systemet som gör det möjligt att anpassa racketens vikt och balanspunkt.

Slutligen kommer racketen med det ergonomiska och vibrationsdämpande Hesacore.

Dominera padelbanan – köp detta Bullpadel padelracket!
OBS: Levereras utan fodral

Läs mer om Bullpadel Hack 04 25

Bullpadel Hack 04 25

Padel racket

Hitta Bullpadel Hack 04 25 även hos:






Rulla till toppen