Bullpadel XPLO 25

Bullpadel XPLO 25

Martín Di Nennos nya padelracket har anlänt och det gör inte oss besvikna! XPLO är det perfekta padelracket för dig som vill ha kompromisslös kraft på padelbanan!


Ultimat kraft – Bullpadel XPLO 25
Bullpadel är tillbaka med sin 2025 kollektion och som en del av denna kollektion har de lanserat en ny serie – XPLO. Detta är Martín Di Nennos nya padelracket och det är fullpackat med explosiv kraft! Det har en ny och innovativ huvudform, en flerlagerskern, ett mycket högt balanspunkt, väger 365-375 gram och är fyllt med kvalitetsmaterial och teknologier!

Geometric Shape är den nya och innovativa formen som har utvecklats med ett syfte – kraft. På grund av racketets mycket höga balanspunkt ligger sweetspot högt upp på huvudet. Därför är slagytan gjord bredare vid 2 och 10 för att utöka kontaktområdet vid sweetspot.

Xtend Carbon 12K är det lätta, starka och vävda 12K kolfibermaterialet som används på ytan. Detta resulterar i en styv och suverän känsla.

3D Grain är det unika ytmönstret som säkerställer en suverän känsla och spinpotential.

Smart Holes är det innovativa hålmönstret som är utvecklat för att generera maximal kraft.

MultiEVA är flerlagerskärnan, som har ett ytterlager av högdensitets EVA och ett inre lager av låg densitets EVA. Detta resulterar i suverän bollkontroll och utdata i försvaret och mycket kraft i offensiven.

Geometric Core är designteknologin bakom brokonstruktionen, som har diagonala förstärkningar och strukturella förstärkningar. Detta resulterar i mycket stabilitet, kraft och hastighet.

Hexature är teknologin som används i ramkonstruktionen. Här är ramkonstruktionen uppbyggd av ett sexkantigt kolfiberrör. Detta ger ramen mer stabilitet och styrka.

Air Power är den aerodynamiska ”kanalen” i bron som säkerställer blixtsnabba och kraftfulla slag.

Wave System är teknologin som optimerar både flexibiliteten och styvheten. Detta maximerar energin i varje slag och minskar vibrationer.

Vibradrive är elastomerbandet som är integrerat i greppet för att minska oönskade vibrationer.

Ease Vibe är de strategiskt placerade stötupptagarna som finns i 4 av racketens hål. Dessa vibrationsdämpare reducerar oönskade vibrationer med upp till 49%.

CustomWeight är viktssystemet där du kan justera vikten och balanspunkten.

Slutligen kommer racket med den vibrationsdämpande och ergonomiska Hesacore!

Dominera padelbanan – köp detta Bullpadel padelracket!
OBS: Levereras utan fodral

Läs mer om Bullpadel XPLO 25

Bullpadel XPLO 25

Padel racket

Hitta Bullpadel XPLO 25 även hos:






Rulla till toppen